Votam al TOP CATALÀ! Blog d'un nyèbit qualsevol

 

 

lunedì, gennaio 08, 2007

Odi als emboltoris de nadal i a l'opencor

Com molts sabeu aquest nadal he estat treballant a l'opencor amb la magnífica tasca d'embolicar els regals dels pijos (perquè sí, a més era en zona pija) que a darrera hora es desperten per a fer-me embolicar un turró per a la seva mare...

Tan sols escric això per a fer ús de la meva llibertat de raó pública i manifestar el meu odi i animadversió profunda d'ara en endavant i per un mínim d'un any a l'opencor i als emboltoris de nadal.

P.D: Espero que no hague estat tan ruïns de comprar un regal a l'opencor així com espero que no conserveu ni un bri de paper de nadal. Felices rebaixes.

P.P.D: Felices rebaixes per als que els quedin diners per a comprar coses, els altres ens quedarem... a seques!

2 Commenti:

Anonymous Anonimo ha detto...

visca opencor, visca les maquinetes assassines de ficar "celo", visca els envoltoris "en punta", visca les monedes d'Abd er-Rahman III i.... viva yo!!

vinga home, que ja s'ha acabat el nadal, dintre de res comencem els examens, i a la que ens despistem ja pirem tots cap a constantinoble aka /istànbul/ :P

1/09/2007 04:23:00 PM  
Blogger Gerard ha detto...

mmm... Sí, visca les d'Abd Al-Rahman III, però la que m'interessa és de l'Abd Al-Rahman I jejeje... I no! Mori l'opencor! (almenys fins que hagi de tornar a treballar-hi jejeje)

1/10/2007 08:05:00 PM  

Posta un commento

Iscriviti a Commenti sul post [Atom]

<< Home page